Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Η εκρηκτική Μαρλαίν επανέρχεται στην Eurovision 2009

Η γνωστή ρόκερ Μαρλαίν Αγγελίδου θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό που οργανώνει το ΡΙΚ για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο 54ον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2009 που θα πραγματοποιηθεί στις 12, 14 και 16 Μαίου 2009 στην Μόσχα.

Μεταξύ των δέκα τραγουδιών που επέλεξε η 7 μελής Κριτική Επιτροπή του ΡΙΚ είναι και το MR. (DO RIGHT) ONE NIGHT STAND του οποίου Συνθέτης και Στιχουργός είναι η Μαρλαίν.

Η μελωδία του τραγουδιού αυτού που θα ερμηνεύσει ίδια η Μαρλαίν αναμένεται να αναδείξει ένα ξεχωριστό μουσικό στίγμα που έχει βάση την hard rock μουσική.

Η Μαρλαίν σχολιάζοντας είπε:

- OK εδώ είναι και πάλι …..άλλη μία προσπάθεια μου να προκαλέσω τις πιθανότητες και να είμαι μη συμβατή σε μία εντελώς αποκλειστική τυπική συμβατικότητα!

- Το τραγούδι μου είναι διασκεδαστικό και περιέχει ένα tongue – in – cheek χιούμορ.

- Περιμένω όλους τους τηλεθεατές που δεν επιθυμούν η Κύπρος να εκπροσωπηθεί αυτή την φορά από ένα «συνηθισμένο» τραγούδι της Eurovision, να υπερψηφίσουν αυτό το τραγούδι μου ……με πολύ αγάπη και αγκαλίτσες σε όλους!!

Εάν θέλετε να ακούσετε το μουσικό στίγμα της Μαρλαίν, επισκεφθείτε την μουσική ιστοσελίδα της www.myspace.com/marlainangelidou

Τα δέκα τραγούδια θα διαγωνισθούν στον τελικό που θα γίνει στις 7 Φεβρουαρίου 2009 στο Στούντιο 3 του ΡΙΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: