Παρασκευή 16 Μαΐου 2008

Το τελευταίο βαρόμετρο.....της Eurovision 2008!!

Η πρώτη πρόβα της Καλομοίρας έγινε στις 12/05/2008 και ώρα 17.50 μμ. Ήταν πολύ καλή! Πανέτοιμη. Το σκηνικό πίσω σκούρο με μικρά άσπρα ανθρωπάκια να κινούνται. Το βιβλίο που ανοίγει κι εμφανίζεται μια τεράστια κατακόκκινη καρδιά ήταν εντυπωσιακό!!

Πληροφορούμεθα ότι το τρικ αυτό εξυπηρετεί την μεγάλη έκπληξη που επιφυλάσσει στο κοινό της Eurovision η Καλομοίρα, η οποία πίσω από το βιβλίο πρόκειται να αλλάξει αμφίεση!!!

Φωνητικά πολύ καλή και το ¨προχωρημένο¨ χορευτικό του Τζουλιάνι, που την θέλει αρκετές φορές να βρίσκεται …στον αέρα, εξαιρετικό!!

Τα τελευταία νέα των γραφείων στοιχημάτων εξακολουθούν να παρουσιάζουν την Καλομοίρα μεταξύ της έκτης και της έβδομης θέσης, ενώ τα τελευταία δημοψηφίσματα την παρουσιάζουν στην τρίτη θέση…. δίνοντας περισσότερες ελπίδες η συμμετοχή της Ελλάδας να βρεθεί στον μεγάλο τελικό στις 24η Μαίου 2008.

Η πρώτη πρόβα της Ευδοκίας έγινε στις 14/05/2008 στις 16.30μμ. Τέσσερα άτομα πλαισίωναν την τραγουδίστρια στα χορευτικά και τα φωνητικά. Τα σκηνικά ήταν απλά, ένα τραπέζι, γύρω από το οποίο βρίσκονται οι χορευτές κρατώντας στα χέρια τους μουσικά όργανα ενώ όταν το κομμάτι "μπαίνει" από τον παλιό λαϊκό ρυθμό στον μοντέρνο, οι συμμετέχοντες μετατρέπονται σε ένα ροκ συγκρότημα!! Ένας ¨μουσικός αχταρμάς¨ που εκπέμπει αρνητικά κύματα......all the way!!

Η καινοτομία της συγκεκριμένης εμφάνισης, που η Ευδοκία και η ομάδα της ετοίμαζαν εδώ και αρκετό καιρό, είναι ότι στο τραπέζι που χρησιμοποιείται έχει ενσωματωθεί ένα γιγάντιο λουλούδι, το οποίο εμφανίζεται καθώς οι χορευτές τραβούν τα πέταλά του κι από μαύρο γίνεται κόκκινο. Όμως το μάλλον ανούσιο τρικ δεν κατάφερε να αμβλύνει τις......εντυπώσεις που άφησαν.....οι φάλτσες νότες της Ευδοκίας!!

Γενικά τα γραφεία στοιχημάτων έμειναν με την εντύπωση.......ότι η πρόκρισή της στον τελικό φαντάζει μάλλον όνειρο απατηλό!! Πραγματικό αουτσάιντερ!!??

Παράλληλα τα τελευταία δημοψηφίσματα την παρουσιάζουν να φιγουράρει.....μόνιμα στις τελευταίες θέσεις!?

Δεν υπάρχουν σχόλια: