Παρασκευή 2 Μαΐου 2008

Τα τελευταία νέα ......από την Eurovision 2008!!

Η Καλομοίρα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τους ημιτελικούς της Eurovision με ένα και μόνο σκοπό . Τον μεγάλο τελικό. Για αυτό και συνεχίζει την περιοδεία της στην Ευρώπη για την όσο καλύτερη προώθηση του τραγουδιού της Secret combination.

Τα γραφεία στοιχημάτων παρουσιάζουν την Καλομοίρα στην έβδομη θέση, δίνοντας πολλές ελπίδες η συμμετοχή της Ελλάδας να βρεθεί στον μεγάλο τελικό στις 24ης Μαϊου 2008 στο Βελιγράδι.

Από την άλλη η Ευδοκία ευελπιστεί ότι οι Ευρωπαίοι θα αγαπήσουν τον ¨μουσικό αχταρμά¨ Femme Fatale ως εναλλακτική πρόταση για τα δεδομένα του διαγωνισμού!! Wishful…. thinking!!??

Το ΡΙΚ φέτος αποφάσισε να μην ετοιμάσει ούτε video clip για το Femme Fatale ούτε καμιά περιοδεία στην Ευρώπη για την προώθηση της κυπριακής συμμετοχής επειδή το θεώρησε περιττό!! Η αιτιολογία που έδωσε ήταν…. και που τα κάναμε άλλες χρονιές τι καταλάβαμε? Άκουσον…άκουσον!!

Φαίνετε ότι την τελευταία στιγμή το ΡΙΚ…… αντιλήφθηκε την μεγάλη του γκάφα με την επιλογή αυτή!? Και αποφάσισε να μην ξοδέψει χρήματα χωρίς τουλάχιστον να έχει κάποια ένδειξη ότι η συμμετοχή της Κύπρου θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό!!??

Στα γραφεία στοιχημάτων ο ¨μουσικός αχταρμάς¨ Femme Fatale μέχρι στιγμής φιγουράρει…..στον πυθμένα!! Η Ευδοκία και η ομάδα της ευελπιστούν τουλάχιστον αν πατώσουν ……..να πατώσουν αξιοπρεπώς!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: