Κυριακή 6 Απριλίου 2008

Junior Eurovision 2008

Μαθαίνουμε ότι το ΡΙΚ επιθυμεί να έχει στην Junior Eurovision, που θα φιλοξενήσει τον Νοέμβριο 2008 στην Κύπρο, συγκεκριμένα άτομα, επώνυμα, για την παρουσίαση της μεγάλης αυτής εκδήλωσης.

Στην λίστα που ετοίμασε το ΡΙΚ ανάμεσα στα άτομα που θα μπορούσαν να αναλάβουν την παρουσίαση που έχουν άμεση σχέση με την Eurovision και μιλούν πολύ καλά τα αγγλικά είναι ο Σάκης, Καλομοίρα και Σαρμπέλ..

Από τους τρεις καλλιτέχνες, ο μόνος που έχει κυπριακές ρίζες είναι ο Σαρμπέλ. Η διεθνής υπόσταση της εκδήλωσης δεν αποκλείει την επιλογή παρουσιαστών και από άτομα εκτός Κύπρου.

Πέραν των προσπαθειών αυτών του ΡΙΚ, θα πρέπει το ημικρατικό κανάλι να επικεντρωθεί και στην έγκαιρη προετοιμασία της μεγάλης αυτής διοργάνωσης, την πιο μεγάλη που αναλαμβάνει στην ιστορία του!

Δυστυχώς ακόμη δεν έχουν εξευρεθεί χρηματοδότες της εκδήλωσης και όλα δείχνουν ότι μάλλον το μεγαλύτερο οικονομικό βάρος θα το αναλάβει το ίδιο το ΡΙΚ!!

Επίσης σε μια τέτοια εκδήλωση θα πρέπει να κληθεί από το ΡΙΚ για να τραγουδήσει στην εκδήλωση καλλιτέχνης νεαρής ηλικίας που, κατά την γνώμη μας, να έχει (1) σχέση / εμπειρία με την Eurovision και (2) ή δυνατόν κυπριακές ρίζες. Επίσης να διαθέτει δυνατή / ωραία σκηνική παρουσία και μουσικό στίγμα που έχει βάση την pop-rock μουσική η οποία είναι πάρα πολύ δημοφιλής σήμερα στην Ευρώπη.

Θα θέλαμε τα σχόλιά σας?

2 σχόλια:

thalassamov είπε...

Δεν βρίσκω κάτι το άσχημο στην πρόσκληση Ελλήνων καλλιτεχνών όπως ο Σάκης ή η Καλομοίρα.
Έχουν άμεση και πρόσφατη σχέση με τον διαγωνισμό (οκ, όχι για παιδιά) και παράλληλα είναι πολύ δημοφιλείς στις μικρές ηλικίες.
Ποιόν θα έπρεπε να καλέσουν, αλήθεια;
Ο Χατζηγιάννης, η Ευρυδίκη, η Βίσση,ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Άλεξ Παναγη θα ήταν οι σωστές επιλογές αλλά και τί έγινε;
...
Την παρουσίαση ποιός την ανέλαβε;

Για να είμαι ειλικρινής, είχα θυμώσει πολύ όταν σε διάφορους διαγωνισμούς ή "βραδιές" καλούσανε παρουσιαστές από την Ελλάδα. Όμως, όταν οι συντοπίτες παρουσιαστές δεν μπορούνε να προφέρουνε ορθά μια ολόκληρη πρόταση, επικροτώ την επιλογή των καναλιών!
Ας αρχίσουνε να ψάχνουνε άτομα, που να μπορέσουνε να μιλήσουν την ελληνική χωρίς να έχουν την αύρα "μαθητή δημοτικού που απαγγέλει ποιηματάκι"!!!!

Αυτά!
:))))))))))))))))))))))))

Κατά τα άλλα, ωραίο το μπλογκ σου!

Δημήτριος Αγγελίδης είπε...

Η λίστα που ετοίμασε το ΡΙΚ αφορά καλλιτέχνες που θα μπορούσαν να αναλάβουν την παρουσίαση της JESC!!!! Συμφωνώ μαζί σου για την πιθανή πρόσκληση του Σάκη ή της Καλομοίρας που ......ξαναμωραίνεται.......... άμα θέλει πολύ καλά!!!!

Επίσης θα πρέπει να κληθεί καλλιτέχνης νεαρής ηλικίας για να τραγουδήσει στην εκδήλωση της JESC!!!

Σε σχέση με αυτό παραθέτω, κατά την άποψη μου, τα γενικά χαρακτηριστικά αυτού του καλλιτέχνη για να ταιριάζει με την ατμόσφαιρα της εκδήλωσης αυτής!!??

Θα ήθελα να κάνουμε μία έρευνα απόψεων και να την εισηγηθούμε στο ΡΙΚ!! Τώρα κατά πόσον το ΡΙΚ θα μας λάβει υπ΄ όψη .....αυτό είναι άλλο θέμα!!!!