Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

Απάντηση στην Ανακοίνωση της MTN

ΜΤΝ
Λεωφ. Κέννεντυ 87
1077 Λευκωσία

Υπ’ όψιν κ. Β. Κυπριανού


Λευκωσία 30/01/2008


Αγαπητή μου κ. Κυπριανού,

Αφορά: Διαγωνισμός της Eurovision 2008

Σε απάντηση της σχετικής ανακοίνωσης της εταιρείας σας αναφορικά με το θέμα της μη δυνατότητας πρόσβασης του δικτύου σας στην υπηρεσία της ΑΤΗΚ θέλω να παρατηρήσω τα ακόλουθα:

1. Κάτοχοι κινητών τηλεφώνων με αριθμούς της ΜΤΝ, για να προετοιμασθούν για τον διαγωνισμό, πραγματοποιούσαν κλήσεις μεταξύ τους ή με άλλους εναλλακτικούς πάροχους, χωρίς κανένα πρόβλημα, κατά την χρονική περίοδο πριν την τηλεψηφορία!

2. Οι ίδιοι κάτοχοι δεν είχαν πρόσβαση στους εκχωρημένους αριθμούς 900390ΧΧ κατά την συγκεκριμένη χρονική διάρκεια της τηλεψηφορίας των 15 λεπτών.

3. Κατά την χρονική διάρκεια όμως της τηλεψηφορίας των 15 λεπτών υπήρξε η δυνατότητα οι κάτοχοι αυτοί να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και με άλλους κατόχους τηλεφώνων με αριθμούς της ΑΤΗΚ, της Cablenet κτλ. για να ερευνήσουν γιατί το τι ακριβώς συνέβαινε και δεν μπορούσαν να ψηφίσουν!

4. Την επομένη μέρα όταν ρωτήθηκε το Τμήμα Μάρκετινγκ της εταιρείας σας, μας επιβεβαίωσαν ότι πράγματι η ΑΤΗΚ δεν σας κοινοποίησε εντολή για να ανοίξετε τις γραμμές σας την συγκεκριμένη στιγμή!?

5. Το ίδιο παρατηρήθηκε και με άλλους εναλλακτικούς πάροχους (ιδιωτικές εταιρείες).

6. Η εταιρεία σας είχε προβεί έγκαιρα στις ανάλογες ενέργειες για τον προγραμματισμό του δικτύου σας για να επιτύχετε τη διεκπεραίωση των κλήσεων για τους σκοπούς της τηλεψηφορίας?

7. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της εταιρεία σας, εάν ΄΄πράγματι΄΄ πριν την ψηφοφορία εμφανίστηκε στο δίκτυο της εταιρείας σας προσωρινό τεχνικό πρόβλημα γιατί δεν το ανακοινώσατε (α) στους πελάτες σας έγκαιρα ότι δεν μπορούν να αποστέλλουν κλήσεις (β) στους πελάτες που διαμαρτυρήθηκαν εκ των υστέρων?!

Τα ανωτέρω γεγονότα υποδεικνύουν κάποια ανακολουθία η οποία χρειάζεται διευκρίνηση.

Σε αναμονή απαντήσεώς σας,

Με εκτίμηση,

Συνδρομητής της MTN

Δεν υπάρχουν σχόλια: