Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

Η Μαρλαίν θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα...με το τραγούδι Rejection!!

Η πόλη Pancevo της Σερβίας θα φιλοξενήσει το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Pop Μουσικής “PAN MUSIC” στις 29 και 30 Αυγούστου 2008. Λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα http:// www.panmusic.co.yu .

Στις 29 Αυγούστου 2008 θα γίνει ο προκριματικός διαγωνισμός για την επιλογή των τραγουδιών Σέρβων καλλιτεχνών που θα λάβουν μέρος στο τελικό το Σάββατο 30 Αυγούστου 2008.

Κατά την διάρκεια του προκριματικού διαγωνισμού θα γίνει επίσης και η παρουσίαση όλων των καλλιτεχνών που θα εκπροσωπήσουν διάφορες φιλοξενούμενες χώρες όπως π.χ. την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ρουμανία, την Ουκρανία, την Κούβα, την Νιγηρία κτλ.

Στις 30 Αυγούστου 2008 θα πραγματοποιηθεί ο τελικός διαγωνισμός στον οποίο θα λάβουν μέρος οι Σέρβοι καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν την προηγούμενη μέρα και οι καλλιτέχνες από τις φιλοξενούμενες χώρες.

Η Μαρλαίν θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό αυτό με το τραγούδι «Rejection» το οποίο στον διαγωνισμό για την επιλογή της Κυπριακής συμμετοχής στην Eurovision 2008 που οργάνωσε το ΡΙΚ τελικά δεν επελέγη!....παρόλο που η κριτική επιτροπή του ΡΙΚ το έβγαλε πρώτο!

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης των καλλιτεχνών στις 29 Αυγούστου 2008 η Μαρλαίν θα παρουσιάσει / ερμηνεύσει επίσης το τραγούδι της «Oh God call».

Μπορείτε να απολαύσετε και τα δύο τραγούδια της Μαρλαίν στην ιστοσελίδα της http://www.myspace.com/marlainangelidou

Δεν υπάρχουν σχόλια: